הוסרה מגבלת המהירות העליונה
![magnogarcia83@gmail.com](https://ftecu.com/images/user_48.png)
in YXZ 1000R
היי, כתבתי ECU אחד עם המנגינה הבלתי מוגבלת. במהירות 115 קמ"ש זה מגביל. מה אני יכול לעשות. תודה.
היי, כתבתי ECU אחד עם המנגינה הבלתי מוגבלת. במהירות 115 קמ"ש זה מגביל. מה אני יכול לעשות. תודה.
הערות
היי, מה היה מספר החלק של ה- ECU? אתה יכול להביא לי תמונה של זה בבקשה? גם עם איזה קובץ הבזק אותו? תודה, ג'ייסון א.
בטח, אני אעשה, תן לי להגיע ל- ECU ואפרסם לך את התמונה. הקובץ היה הקובץ הבלתי מוגבל. תודה ג'ייסון.
היי, אתה צריך לבדוק את האפשרויות בקובץ לפני שמהבהב גם אותו. אם מספר החלק ECU שלך היה B57-00 והבהבת עם קובץ מספר החלק התואם, עליך לבדוק תחילה את האפשרות. נראה כי אפשרות זו מוגדרת עדיין להגבלת מהירות עליונה, אז כבה אותה באופן ידני והבהב מחדש את ה- ECU ואז אתה טוב. תודה, ג'ייסון א.
טען את הקובץ ללא הגבלה עם מגבלת המהירות העליונה שנמחקה, המהירות העליונה עדיין מוגבלת. זה האקו של הימאהה. F8T86171 2HC-00 6125
היי, לא אמורה להיות בעיה בקובץ 2HC-00 ב- ECU 2HC-00. אני אישית בדקתי זאת בעבר בחנות שלנו. אתה אומר שהמהירות מוגבלת ל -115 כשהוא מוגדר להשבתה. אם תגדיר את זה כדי לאפשר למה מוגבלת המהירות? תודה, ג'ייסון א.