R1 2015 ECU w BIKE 2016 (Wielka Brytania / UE)
ddaniels53@gmail.com
w R1
Cześć, zakładam, że mogę sflashować ECU 2015 i włożyć do roweru 2016? Mam również zapasową licencję flash i kod autoblippera i chciałem połączyć te dwie licencje przed wysłaniem połączonej licencji do tunera, aby zrobić dla mnie niestandardową mapę. Jaki jest najlepszy sposób, aby uzyskać kod blippera powiązany z zapasową licencją przed wysłaniem do mojego tunera? Wielkie dzięki
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Tak długo, jak masz pewność, że dwa rowery pochodzą z tego samego rynku (UE) i że numer części ECU 2016 to 2CR-8591A-40, should będzie OK. Zakładając, że masz własny zestaw flash, po prostu wprowadź kod aktywacyjny na swoje konto, a następnie aktywuj zestaw Auto-Blip i flashuj go do swojego ECU. To przypisuje zestaw AB do twojej licencji.
Dziękuję za to. ECU na rok 2015 to 2CR-8591A-00 (UE). Czy mogę flashować za pomocą pliku US, aby wyłączyć immobilizer? ECU 2016 to 2CR-8591A-40 (UE) - który został sflashowany przy użyciu pliku US 2016 w celu wyłączenia immobilizera. Wielkie dzięki
Tak, możesz sflashować plik 2CR-8591A-20 i wyłączyć funkcję „US Harness Config”.
I nie muszę niczego zmieniać w rowerze jak krosno itp. (Poza zdjęciem immobilizera)? Wielkie dzięki za wszelką pomoc
Nie, nie musisz nic zmieniać w wiązce, ale musisz wymontować wszystkie elementy immoblizera, w tym antenę.
Czy w tylnej części ogonowej jest antena?
Przepraszam, nie, myślałem o innym rowerze.
Uff lol. Wielkie dzięki za pomoc