mapowanie dla mojej konkretnej konfiguracji, potrzebuję pomocy / wskazówek
 lazyfox_inc@yahoo.com            

lazyfox_inc@yahoo.com            

Zrobiłem kilka różnych rzeczy z moim 07 fz1, mam poślizg na wydechu, brak motyla, a także wyciąłem fajkę w komorze powietrza, filtr powietrza k & n. daje dużą moc przy niższych obrotach, ale gdy osiągnie około 7-9k, wyłącza się. Zainstalowałem 6-pinowy tuner i nie przeszedłem jeszcze przez zmianę jego mapowania, próbowałem uzyskać jak najwięcej informacji o tym, co powinienem zrobić, aby rozwiązać problem, i przejść dalej. Nie mam dostępu do toczącej się drogi, aby zrobić dużo tuningu, ale mam czas i cierpliwość. w zasadzie chcę pozbyć się kilku funkcji mojego motocykla, które już zrobiłem z mapą, którą dostosowuję, ale nie wiem, co zrobić z częścią do tankowania, i nie mogę znaleźć mapy dowódcy mocy, która pomaga w szczególności w przypadku mojego roweru. Wiem, że fz1 i r1 mają ten sam silnik, tylko różne ecu, skok i inne modyfikacje wydajności. chcę się tylko upewnić, że mój rower nie wysadzi ani nie stopi się we mnie w przyszłości. Dziękuję Ci.

Polskie
Polskie język angielski
język angielski arabski
arabski chiński
chiński holenderski
holenderski fiński
fiński Francuski
Francuski Niemiecki
Niemiecki hebrajski
hebrajski hinduski
hinduski Włoski
Włoski język japoński
język japoński koreański
koreański portugalski
portugalski Rosyjski
Rosyjski hiszpański
hiszpański szwedzki
szwedzki
Komentarze
Cześć, o ile rower nie jest zbyt chudy lub bogaty, nie powinieneś widzieć problemu, jeśli chodzi o wysadzenie go w powietrze. Będziesz chciał upewnić się, że połączyłeś swoje cylindry podczas dostosowywania map paliwa. Pobaw się przez chwilę z tankowaniem i zapłonem, aż znajdziesz się w szczęśliwszym miejscu na rowerze. Dzięki, Jason A.